Accent your beauty

Belmia’s missie is om het beste in elke vrouw naar boven te halen door haar natuurlijke schoonheid te accentueren. Hoe we dat doen? Door vrouwen accessoires aan te bieden waar ze zich goed in voelen, want wij geloven dat wie zich goed voelt ziet er goed uit en omgekeerd! #womanempowerment 

Hallo, ik ben Margo Cooman. In april 2020 richtte ik Belmia op. Lees hieronder mijn verhaal.

Al vanaf dat ik klein was heb ik een passie voor juwelen. Rond april 020 heb ik gekozen mijn droom waar te maken en heb ik een eigen juwelenmerk, Belmia, opgericht. Omdat ik zelf dagelijks juwelen draag weet ik perfect wat ik zoek in een juweel. Het moet mooi en tijdloos zijn, mag niet verkleuren en moet vooral goed zitten.

Vanuit deze inzichten heb ik in het najaar van 2020 een eerste collectie gelanceerd. Alle juwelen werden met passie en zorg ontworpen en geselecteerd. Het resultaat was een collectie met juwelen die ik één voor één subliem vond.

Sindsdien heb ik de smaak te pakken en is het verder uitbouwen van Belmia mijn droom die beetje bij beetje werkelijkheid wordt.

Praktische info

Heb je een vraag of een probleem? Team Belmia staat 24/7 voor jou klaar. Klik hier om contact met ons op te nemen.

Goed nieuws! Je kan een Belmia avond of namiddag inplannen bij jouw thuis. Relaxen en genieten van een gezellige private shopping, hoe goed klinkt dat? Klik hier om meer te weten over een Belmia Soirée.

Heb je een vraag over een bestelling? Vaak Gestelde Vragen