Heb je vragen of wil je meer weten over Belmia? Laat het ons gerust weten!

We doen er alles aan om je bericht zo snel mogelijk te beantwoorden! Belmia is elke werkdag beschikbaar van 9u tot 17u.  

Contact us

Bestel jouw Belmia juwelen en accessoires vandaag nog voor 16u! Jouw bestelling wordt de volgende werkdag verzonden! (dit betekent dat jouw bestelling binnen enkele dagen bij jou is). Alle items van Belmia worden vanuit Leuven verzonden.

Belmia bestellingen worden aan huis geleverd

Hou er zeker ook rekening mee dat er af en toe iets kan gebeuren waardoor jouw bestelling vertraging kan oplopen. Toch doen we er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk bij jouw thuis te laten bezorgen. 

Indien je een bestelling na vijf werkdagen nog niet is toegekomen mag je altijd een mail sturen naar info@belmia.be. Dan doen we er alles aan om dit zo snel mogelijk op te lossen! 

Wat jammer om te horen! Als jouw bestelling na vijf werkdagen nog niet is toegekomen stuur je een mail naar info@belmia.be met jouw bestelgegevens. 

Belmia neemt vervolgens contact op met de post om na te gaan wat er is misgelopen. Het is natuurlijk niet jouw schuld dat een pakje niet toekomt dus bekijken we met jou hoe we dit zo snel mogelijk kunnen oplossen

Because Belmia's clients are queens! 

Na jouw aankoop bij Belmia krijg je 30 dagen bedenktijd. Als je binnen 30 dagen beslist dat je een pakje wil retourneren kan dat!

Geretourneerde items moeten in hun oorspronkelijke verpakking worden teruggestuurd. En mogen voor hygiënische redenen niet zijn gebruikt.

Belmia stort het bedrag van de geretourneerde items terug op jouw rekening nadat het geretourneerde pakje is toegekomen bij Belmia

Belmia betaalt enkel het aankoopbedrag van de retourneerde items terug. Belmia betaalt geen verzendkosten noch de verzendkosten voor de retour terug.

Heb je nog vragen? Stuur dan gerust een mail naar info@belmia.be!

925 zilver of sterling zilver betekent dat een juweel gemaakt is van 92,5% puur zilver. De overige 7,5% zijn andere metalen die het juweel sterker maken, omdat puur zilver te zacht is om juwelen van te maken. 

Zilver is een populair edelmetaal dat ideaal is om kwaliteitsvolle en betaalbare juwelen mee te maken. Veel juwelen die gemaakt zijn van goedkopere metalen gaan niet lang mee en verkleuren snel. Dit is bij zilver niet het geval (als de juwelen goed worden onderhouden), daarom kan je 925 zilveren juwelen zien als een investering! 

30 dagen bedenktijd

Bedenk je je? Geen probleem! Belmia betaalt jou het aankoopbedrag van de juwelen terug.

snel verzonden

Alle bestelling worden verzonden vanuit Leuven en zijn binnen 1-3 werkdagen aan jouw deur geleverd.

24/7 service

Neem contact met ons op via info@belmia.be. Wij staan 24/7 voor jou klaar!