Wat is een Belmia Soirée? 

Nodig gezellig je vriendinnen, collega's, familie, kennissen... (wie je maar wil) uit vooreen gezellig shoppingmoment bij jouw thuis. Margo van Belmia komt naar jouw thuis en tovert jouw living, veranda of tuin om tot een gezellige boetiek, weg van drukke winkelstraten. Op die manier kan je lekker ontspannen en babbelen met vriendinnen, wat een leuk moment garandeert. Belmia zorgt voor de rest! 

Aan het begin van de avond legt Margo kort uit hoe we Belmia juwelen maken. Daarna mogen alle gasten (en de gastvrouw natuurlijk ook) juwelen passen naar harenlust. Je hoeft jouw favoriete juwelen achteraf niet te bestellen, je kan de juwelen op de moment zelf mee naar huis nemen. Extra leuk dus! 

Belmia verzorgt alles om er een gezellige shopmoment van te maken (tafels, spiegels, decoratie...), jij nodigt gasten uit en voorziet een hapje en drankje.

Ben je al enthousiast? Dan wordt het nu nog beter, als gastvrouw krijg je op het einde van de avond 10% van de omzet in de vorm van een cadeaubon geschonken. Nog leuker dus! 

Voor een Belmia Soirée zijn minstens 5 gasten aanwezig, meer mag altijd!

Je kan op iedere dag van de week een Belmia Soirée organiseren, ook op zon- en feestdagen.

Ja, Belmia werkt niet met complexe bestelformulieren. Als je een juweel mooi vindt, mag je dat op de moment zelf mee naar huis nemen.

Een Belmia Soirée is jouw moment. Wij passen ons volledig aan aan jou. Gemiddeld duurt een Belmia Soirée 1 - 2 uur, maar dat kan natuurlijk (veel) langer of korter. Het is jouw moment!

Margo, oprichtster en ontwerpster van Belmia, zal jou en je vriendinnen begeleiden tijdens de Belmia Soirée. Als ontwerpster van de juwelen kent Margo de juwelen door en door en geeft ze met veel plezier stijladvies. Verder is Margo een grote dierenvriend en houdt ze van reizen.

Zin in een leuke Belmia Soirée? Stuur dan een bericht via onderstaand contactfurmulier. Liefs, Margo XX