Welke oorbellen combineer je met een dikke wintertrui?

Gepubliceerd door Margo Cooman op

De winter staat weer voor de deur en je weet wat dat betekent. Tijd om je gezelligste, dikke truien en rolkragen boven te halen. Neem er een warme choco bij, want wij hebben uitgezocht welke oorbellen het best te combineren zijn met jouw leukste winteroutfits!

Coltruien zijn elk jaar enorm populair, ze staan ervoor gekend om vrouwen een lange en elegante nek te geven. Tijdens de koude wintermaanden kan het een uitdaging zijn om de ideale oorbellen te vinden die matchen met jouw favoriete outfit. Hieronder geven we je een paar tips om het perfecte paar oorbellen te kiezen die jouw outfit deze winter helemaal zullen opfleuren.

 

1. Hoop Earrings

Hoop earrings zijn altijd een goed idee! Deze oorbellen zijn perfect te combineren met elke outfit, waaronder coltruien. Met een korte coupe of opgestoken haar zorgen de oorbellen voor een bold statement. Heb je lang haar en laat je het liever los? Dan zorgen de hoop earrings voor een speelse én casual finishing touch. 

Koop onze Twisted Diamond Hoops hier. 

2. Drop Earrings

Drop earrings zijn een echte eye-catcher. De oorbellen bewegen op een subtiele en elegante manier bij elke beweging wat zorgt voor extra dynamiek in je outfit. De oogverblindende glans van tientallen zirkonia steentjes is perfect voor een shiny party look. Als je nog op zoek bent naar het ideale paar oorbellen voor de feestdagen ben je hier aan het juiste adres!

Koop onze Flower Drop Earrings hier.

Ben je op zoek naar drop earrings om een casual look af te maken zoals Kendall Jenner? Dan zijn gepolijste zilveren of gouden oorbellen de ideale keuze! Daarnaast accentueren drop earrings het effect van een coltrui door de verticale lijnen van jouw nek te volgen! Talk about a win-win.

 Koop onze Chain Drop Earrings hier. 

 

Volgend Artikel →Schrijf een reactie