Hoe onderhoud ik 925 sterling zilveren juwelen?

Gepubliceerd door Yana - Adek Impianna op

Alle juwelen die je bij Belmia koopt zijn gemaakt van 925 sterling zilver. Deze juwelen kunnen levenslang meegaan als ze goed worden onderhouden, daarom kan je juwelen bekijken als een sierlijke investering in plaats van als vervangbaar.

Poetsen

Om je zilveren juwelen levenslang bij te houden is het belangrijk om de juwelen regelmatig te poetsen met zilverpoets. Dit kan je makkelijk doen met het zilverpoetsdoekje dat je bij een bestelling van Belmia gratis krijgt. Deze zilverpoetsdoekjes geven je sieraden weer een oogverblindende glans binnen enkele minuten!

Naast zilverpoetsdoekjes kan je ook vloeibare zilverpoets gebruiken of zilverpoets in de vorm van een crème. Let er wel op dat vloeibare zilverpoets niet in contact mag komen met steentjes op sieraden.

Als je zilveren juwelen regelmatig poetst voorkom je dat sieraden dof worden of verkleuren.

 

Daarnaast kan je nog een aantal tips toepassen om zo lang mogelijk van jouw juwelen te genieten: 

 ✔ Bewaar je zilveren juwelen op een donkere, droge en zachte plaats als je ze niet draagt. Je kan de Belmia-verpakking gebruiken die je bij elke bestelling gratis krijgt. Of je kan je al je juwelen samen bewaren in een sieradenkistje.

 ✔ Ga niet zwemmen met je juwelen. Alle chemische stoffen in het zwembad zoals chloor of het zout in de zee zijn niet goed voor zilveren juwelen.

 ✔ Spuit geen parfum op je juwelen. In parfum zit namelijk alcohol.

 ✔ Als je je juwelen dag en nacht draagt, passeer dan minstens één keer per week met zilverpoets over je vaakst gebruikte juwelen.

 

Zo, nu je weet hoe je de juwelen onderhoudt kan je levenslang genieten van je prachtige juwelen. Veel plezier ermee!

← Vorig Artikel Volgend Artikel →Schrijf een reactie